Vier het nieuwe maanjaar samen met LEGO met nieuwe sets

LEGO zorgt ervoor dat er genoeg sets zijn waar kinderen van kunnen genieten tijdens het nieuwe maanjaar! | Bron: LEGO

Deze 22 januari markeert het begin van het nieuwe maankalenderjaar. Om het jaar van het konijn in te luiden, heeft LEGO een hele collectie sets uitgebracht met als thema de feestdag.

De Lunar New Year Display is een set die kleine bouwers een coole kamerdecoratie geeft als ze klaar zijn met in elkaar zetten. De set wordt aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en ouder en wordt geleverd met twee modellen, een met de boodschap “Zhao Cai Jin Bao” om fortuin in huis te brengen en een andere met de boodschap “Hua Kai Fu Gui” voor geluk en voorspoed. Het paar verlicht elke kamer met hun felle kleuren en hun mooie decoratieve stijl. Voor een andere weergaveoptie van het nieuwe maanjaar heeft LEGO ook de Money Tree-set uitgebracht voor kinderen van 9 jaar en ouder. De set bevat een mandarijnboom bedekt met rode enveloppen en munten.

Als kinderen meer geïnteresseerd zijn in interactief spel, zit de Lunar New Year Parade-set vol met personages die deelnemen aan een enorme parade, met een speciale praalwagen ter herdenking van het jaar van het konijn. Deze set wordt aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en ouder en bevat drie praalwagens en maar liefst 18 minifiguren.

De Lunar New Year Parade-set kost € 129,99 en zit boordevol LEGO-minifiguren en parade-evenementen! | Bron: LEGO

LEGO heeft ook een aantal BrickHeadz-toevoegingen uitgebracht aan de Lunar New Year-sets. De BrickHeadz zijn gestileerde LEGO-versies van personages, perfect om in een verzameling neer te zetten. De Chinese New Year Panda’s-set bestaat uit drie schattige panda’s in BrickHeadz-stijl, een mandarijnboom en een lantaarn. De Lion Dance Guy-set bestaat uit een personage in kostuum, klaar om een ​​traditionele Chinese leeuwendans uit te voeren. Beide Lunar New Year BrickHeadz-sets zijn geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder.

We hadden het eerder ook over de DUPLO-set Learn About Chinese Culture, perfect voor jongere kinderen die willen deelnemen aan festiviteiten.

Alsof deze sets niet genoeg zijn om de perfecte vakantie te maken, zijn er ook enkele eerder uitgebrachte LEGO-ontwerpen om de gelegenheid te vieren. De Lunar New Year Traditions-set, de Lunar New Year Ice Festival-set en de Lion Dance-set zijn slechts enkele voorbeelden van andere sets waarmee kinderen hun eigen LEGO Lunar New Year-festival kunnen uitbreiden.

Het nieuwe maanjaar wordt over de hele wereld gevierd, en kinderen kunnen het ook vieren door deze nieuwe LEGO sets te bouwen met als thema het evenement!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Bambootoys.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart