LEGO lanceert A-frame cabineset voor de winter • The Toy Book

De cabine met A-frame heeft twee verdiepingen. | Bron: LEGO

LEGO Ideas heeft een nieuwe plek onthuld om deze winter warm te blijven.

De LEGO Ideas A-Frame blokhuttenset is geïnspireerd op het architectonische ontwerp van echte A-frame blokhutten. Ontworpen door Andrea Lattanzio, een Italiaanse ontwerper van LEGO-fans, heeft de set twee verdiepingen: een slaapkamer op de bovenste verdieping en een woonkamer en keuken op een lagere verdieping.

Extra functies zijn onder meer een eekhoorn, open haard, akoestische gitaar en kano. | Bron: LEGO

Buiten de hut is een terras met trappen die naar de houtschuur en bomen leiden. Bij de 2.082-delige set zijn vier minifiguren inbegrepen. Andere details zijn een eekhoorn die in de bomen leeft, een open haard, een akoestische gitaar en een kano.

“Ik bladerde door een boek met veel vreemde huizen van over de hele wereld en ontdekte het A-Frame en het was liefde op het eerste gezicht”, zegt Lattanzio. “Ik begon met een schets, dus ik had een duidelijke visie en bouwde vervolgens mijn ontwerp in ongeveer 10 dagen.”

Ter ere van de lancering heeft de LEGO Groep een toevluchtsoord in de natuur samengesteld waar fans door het bos kunnen reizen LEGO cabinecamera. De set is vanaf 1 februari verkrijgbaar bij LEGO Stores en speciaalzaken in de VS voor $ 179,99.

Blijf op de hoogte van #pulseofplay en lees meer over het productassortiment van de LEGO Groep voor 2023 in de uitgave van volgende maand van The Toy Book — The BIG Toy Book. Mis geen enkel nummer, schrijf u vandaag nog in!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Bambootoys.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart