Studio 100 Media verwelkomt Alexandros Visentin als Business Development Manager, Fashion Lead • The Toy Book

Visentin zal toetreden met eerdere ervaring bij Bavaria Media. | Bron: Studio 100 Media/Het speelgoedboek

Studio 100 Media, een studio die bekend staat om zijn entertainmentaanbod voor kinderen, zoals Maya de Bij en Vic de Viking, verwelkomt een nieuwe Business Development Manager en Fashion Lead, Alexandros Visentin.

“Met Alexandros krijgen we een jonge, innovatieve en goed verbonden collega die licenties helemaal opnieuw heeft geleerd”, zegt Joachim Knödler, Head of Licensing Distribution, Studio 100 Media. “Hij brengt niet alleen de competentie, maar ook het strategisch denken en de dynamiek met zich mee om onze operationele activiteiten vooruit te helpen in een snel veranderende omgeving.”

Visentin heeft eerdere ervaring bij Bavaria Media, waar hij Licensing Sales Manager was voor een aantal merken, waaronder Playmobil en de Smurfen. Hij concentreerde zich ook op het zoeken naar nieuwe merken voor het bedrijf.

Studio 100 Media heeft een aantal verschillende merken op het gebied van entertainment voor kinderen en gezinnen, zowel shows als films. Met de toevoeging van Visentin die zich richt op het kledingsegment van licenties, zoekt het bedrijf waarschijnlijk naar verdere mogelijkheden om via deze merken merchandising te creëren.

Maya de Bij heeft al games, lunchboxen, waterflessen en zelfs snacks als beschikbare merchandise gezien, om maar een paar items te noemen. Studio 100 Media probeert waarschijnlijk deze merchandiselijst uit te breiden en zich op andere markten te richten.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Bambootoys.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart