Cuddle Barn’s #PlushGoals knuffels zijn nu verkrijgbaar bij Claire’s

Banana Mooshake, Strawberry Wawa, Strawberry Mooshake, Fairy Uni-Wawa en Bumble Wawa | Bron: Knuffelschuur

De schattige #PlushGoals knuffels van Cuddle Barn zijn nu verkrijgbaar bij select van Claire locaties voor $ 19,99 per stuk. Deze zachte en knuffelige metgezellen zijn het perfecte cadeau voor kinderen.

Winkel uit een selectie van vijf soorten pluche: Banana Mooshake, Fairy Uni-Wawa, Strawberry Wawa, Bumble Wawa en Strawberry Mooshake.

Banana Mooshake heeft een geel-witte koe verkleed als een milkshakeglas, compleet met slagroom, bananen erop en een rietje. Evenzo is Strawberry Mooshake een roze-witte koeienbeker met alle heerlijke ingrediënten erop.

Fairy Uni-Wawa is een lichtpaarse halfkikker, halfeenhoorn met een knipogende uitdrukking op zijn gezicht. Details zoals zijn spiraalvormige eenhoornhoorn en fonkelende sterren op zijn buik zorgen voor een magisch tintje.

Strawberry Wawa is een kikker die is gemaakt om eruit te zien als een aardbei met zaden die rond zijn lichaam zijn gespot. Hij heeft een gefrustreerde uitdrukking omdat mensen hem blijven proberen op te eten. Bumble Wawa is een gele halfbij, halfkikker met een gestreepte bruin-witte buik. Zijn twee zwarte antennes steken boven zijn hoofd uit.

Kinderen kunnen een foto maken met hun knuffels, deze op posten Instagram, en tag @plushgoals met de hashtag #PlushGoalsatClaires om kans te maken op Wawa the Froggie en Mooshakes. De #PlushGoals knuffels zijn ook verkrijgbaar bij knuffel-barn.com voor $ 24,99-27,99.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Bambootoys.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart